Hesabı silme

Kalıcı bir karar

Hem misafir hesabını hem de Google’a bağlı hesabını uygulamadan silebilirsin. Silme işlemi kalıcıdır ve geri alınamaz.

Uygulamadan silme

Hidden Word → Ayarlar → Hesabı sil yolunu izle. Uyarıyı oku ve onayla. Yalnızca o anda oturum açılmış hesap için silme istenir; başka birinin kimliğini giremezsin.

Uygulamaya erişemiyorsan

Google hesabını bağladıysan ilgili Google e-posta adresinden, sayfanın sonundaki adrese “Hidden Word account deletion” konusuyla talep gönder. Yalnızca hesap sahipliğini doğrulamak için ek bilgi isteyebiliriz. Sadece anonim bir hesap için güvenli yöntem uygulamadan silmektir. Cihaz ve oturum yoksa daha önce verilmiş teknik bir kimlik olmadan hesabı belirlememiz veya doğrulamamız mümkün olmayabilir.

Silinen veriler

Supabase’de tutulan kimlik doğrulama kaydı ve Google bağlantısı; profil, dil, zorluk ve tercihler; ilerleme, denemeler, tur olayları, sonuçlar, puanlar ve yıldızlar; yardım bakiyesi ve geçmişi ile ilişkili ödül olayları kaldırılır.

Geçici olarak kalabilecek veriler

Sağlayıcı yedekleri ile teknik veya güvenlik günlükleri saklama döngülerine göre daha sonra sona erebilir ya da yasal zorunluluk ve dolandırıcılığı önleme amacıyla tutulabilir. Yayımlanmış resmî bir video hesap silinince otomatik kaldırılmaz; kaldırma incelemesi için desteğe yaz.

Süreler

Uygulama içi silme hemen başlatılır. Dışarıdan gelen talepler doğrulamadan sonra işlenir ve geçerli yasal yükümlülükler saklı kalmak üzere genellikle 30 gün içinde tamamlanır. Ayrıntılar için gizlilik politikasına da bak.